Warning: fopen(/var/www/vhosts/rcbc.nl/httpdocs/site/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/rcbc.nl/httpdocs/site/wp-includes/functions.php on line 6111
Rotaryclub Bloemendaal Caprera - Jonge dynamische club - Wordt ook lid
Selecteer een pagina

ROTARYCLUB

BLOEMENDAAL CAPRERA
Ga naar ons actuele nieuws op facebook

Ons credo is ‘Service above self’

Rotaryclub Bloemendaal-Caprera (RCBC) – opgericht 23 februari 2005 – voldoet in geen enkel opzicht aan de – hardnekkige – vooroordelen die over Rotaryclubs bestaan. We zijn geen clubje ‘oudere heren’ die onder het genot van een mooie sigaar en goed glas cognac de toestand in de wereld bespreken. Oké, de heren zijn (nog iets) in de meerderheid, van de 32 leden in onze club, zijn er 15 vrouw. Ons oudste lid is van 1955, het jongste van 1978.
Het credo van Rotary is ‘Service above self’. Hoe geven wij daar vorm aan? Door onder andere fundraising- en hands-on-acties te organiseren. Heeft u interesse om eens kennis te maken met onze club? Neem gerust contact met ons op!

Contact
Dennis Witjas
info@RCBC.nl
023-5294344
P/a Florapark 11 – 2012 HK Haarlem

 

.

Volg ons via Facebook

Onze activiteiten vindt u op onze facebookpagina

Clubavonden

In verband met de Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze clubavonden virtueel voort te zetten.

Rotary Bloemendaal Caprera komt iedere maandagavond van 20.30-22.30 uur bijeen in Café Restaurant ’t Wapen van Kennemerland. We luisteren naar presentaties van gastsprekers en levensverhalen van onze leden, vergaderen over fundraising- en hands-on-activiteiten en gaan op bezoek bij interessante bedrijven.